Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Följ kvällens event på 99mac

99mac kommer som vanligt att bevaka kvällens Apple-event och rapportera kring alla nya produkter.

I kväll klockan 18:00 svensk tid är det åter dags för Apple att presentera nyheter under ett livesänt evenemang. Tim Cook och de andra cheferna sänder från Apple campus, och eventet går att följa från Apples webbplats, eller via en IOS-enhet eller Apple TV.

Den här gången pekar förhandsuppgifterna mot både en ny Iphone och en ny Ipad, men vi hoppas också på några fler, oväntade, nyheter. Kanske uppdaterade Mac-datorer, eller något spännande kring Apple Watch. Inför eventet kan du läsa 99mac:s ryktessammanställning.

Alla nyheterna från kvällen kommer du förstås också hitta här på 99mac, liksom diskussioner kring allt det nya. Häng med!

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
18 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.