Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Microsoft prioriterar inte Windows Phone i år

Framgångarna har uteblivit för Windows Phone, och nu meddelar Microsoft att den mobila plattformen inte står i fokus under 2016.

Microsoft lanserade Windows Phone-plattformen med stor pompa och ståt under 2010, med det helt nya gränssnittet Metro som den stora särskiljande faktorn jämfört med konkurrenterna IOS och Android. Med tiden har plattformens kapacitet utökats, men marknadsandelen har hela tiden varit minimal på den mobila marknaden.

Windows 10 Mobile lanserades nyligen med något av en axelryckning från branschen som helhet. De enda telefonerna som utrustas med systemet än Microsofts egna Lumia-telefoner, men trots tidigare löften kan inte alla Windows Phone 8.1-telefoner uppgraderas till det nya systemet. Inte ens alla modeller i den egna Lumia-familjen kan uppgraderas.

Det verkar nu som att Microsoft dämpar de egna ambitionerna för systemet. I en intervju med webbpublikationen The Verge berättar Terry Myerson, chef för Windows-divisionen, att Windows Phone inte kommer vara i fokus för företagets ansträngningar under det kommande året.

Myerson är förvånansvärt öppenhjärtlig i intervjun, och medger att plattformens begränsade användarbas är ett problem. "Om du vill nå många telefonkunder så är Windows Phone inte plattformen för att göra det" . Han poängterar dock att Microsoft inte överger plattformen, den är bara inte spjutspetsen för Microsofts satsningar i år.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.