Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple döper byggnader kopplade till projekt Titan

Apples projekt för eldrivna bilar ser ut att röra sig framåt. Ny information skvallrar om namnen på byggnaderna där bilarna kan komma att produceras.

Det har länge talats om att Apple ska ge sin i bilbranschen. Mer specifikt handlar det om deras projekt #Titan, där Apple ska börja tillverka egna eldrivna bilar. Än så länge är lite känt om projektet, men nu har ny information kring de byggnader där bilarna kan komma att tillverkas hittat ut på internet.

Rykten om att projektet skulle husera i Sunnyvale i Silicon Valley började dyka upp förra året och nu har Silicon Valley Business Journal rapporterat om att flera byggnader redan börjat namngivas. Byggnaderna följer ett namnschema som baseras på grekisk mytologi, med namn som exempelvis Rhea, vilket är namnet på just en titan inom grekisk mytologi.

Utöver dessa är det byggnader med namn som Zeus, Medusa och Athena som alla har koppling till projektet. Byggnaden Medusa innehåller till exempel utrustning med tydlig koppling till bilar.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.