Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples tidigare styrelsemedlem Bill Campbell har avlidit

Bill Campbell har gått bort efter en lång kamp mot cancer. Han har en lång historia inom Apple som rådgivare och styrelsemedlem.

Bill Campbell har en lång historia dels inom Apple, men också som rådgivare åt andra prominenta personer i Silicon Valley. Han satt bland annat i Apples styrelse fram till 2014 och var nära vän med Steve Jobs. Efter en lång kamp mot cancer har Campbell nu gått bort 75 år gammal, rapporterar Recode.

I ett uttalande på den amerikanska förstasidan säger Apple att Bill Campbell "trodde på Apple när få människor gjorde det".

"Bill Campbell var coach och mentor till många av oss på Apple, och en medlem av vår familj i decennier som chef, rådgivare och slutligen som en medlem i vår styrelse. Han trodde på Apple när få människor gjorde det och hans bidrag till vårt företag, genom goda tider och dåliga kan inte överskattas. Vi kommer sakna hans vishet, hans vänskap, hans humor och hans kärlek för livet."

Apples vd Tim Cook och marknadschefen Phil Schiller har också skrivit inlägg på Twitter med anledning av Campbells bortgång.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.