Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bonnier säljer Toca Boca

Svenska Toca Boca säljs av Bonnier till kanadensiska leksakstillverkaren Spin Master.

Svenska Toca Boca har gjort sig kända för sina spel och appar riktade mot barn, och sammanlagt har det blivit över tjugo olika appar som laddats ned 140 miljoner gånger. Ägare till bolaget har varit Bonnier, men nu meddelas att Toca Boca säljs till den kanadensiska leksakstillverkaren Spin Master.

Ulrika Saxon är vd på Bonnier Growth Media och säger angående köpet:

– Toca Bocas uppstart och utveckling med 140 miljoner nedladdningar under de fem åren fram till idag är en framgångssaga för Bonnier Growth Media. Björn, Emil och övriga teamet på Toca Boca har skapat ett stort förtroende hos både barn och föräldrar genom att satsa på kvalitet, lekfullhet och könsneutralitet. Som ägare är vi stolta över att ha bidragit till en lysande start-up inom ramen för ett 200-årigt medieföretag. När #Toca Boca nu är på väg att ta nästa steg är det affärsmässigt rätt för Bonnier att lämna över stafettpinnen till en ny ägare som har sin bas där Toca Boca vill växa, såväl produktmässigt och geografiskt.

Spin Master har sitt säte i Toronto, och omsatte under 2015 mer än en miljard dollar, motsvarande 8,1 miljard kronor. Bland kända leksaksmärken som bolaget äger kan bland annat nämnas Meccano och Spy Gear.

Någon köpesumma uppges inte av parterna, men enligt planen ska affären fullbordas i början av maj.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.