Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kina stänger ned Ibooks Store och Itunes Movies

Apples goda relationer med Kina har fått sig en törn i och med att två av Apples online-butiker stängts ned av kinesiska myndigheter.

Till skillnad mot många andra amerikanska storbolag har Apple haft en god relation med #Kina trots stora framgångar. Andra amerikanska bolag som nått framgång på denna enorma marknad har förr eller senare stött på motgångar från kinesiska myndigheter.

Apple har nu fått se sin kanske första, stora motgång i landet, rapporterar New York Times. Det kinesiska departementet som ansvarar för press, film, TV och radio har av en okänd anledning beslutat att Apple omgående ska stänga ned Ibooks Store och Itunes Movies (men inte Apple Music).

Det var så sent som i september förra året Apple lanserade online-butikerna för film, musik och böcker i Kina, och anledningen till denna plötsliga vändning är ännu oklar. I ett kort uttalande till New York Times säger en Apple-representant att man "hoppas kunna göra både böcker och filmer tillgängliga i Kina igen så snart som möjligt".

Enligt amerikanska Kina-experter kan det hela handla om att Kina är ute efter att stärka och ge fördelar för inhemska teknikbolag, som Huawei och Alibaba.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.