Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Dropbox stänger dörren för Windows XP

I sommar blir det stopp för användare av Windows XP som vill logga in på och använda tjänsten Dropbox.

Operativsystemet Windows XP lanserades av #Microsoft i augusti 2001, och företaget upphörde officiellt med supporten av systemet i april 2014. Det finns dock fortfarande många som använder systemet, och enligt data från Netmarketshare har systemet en marknadsandel på drygt tio procent bland persondatorer – större än alla versioner av OS X tillsammans.

Nu meddelar Dropbox att de i sommar kommer att upphöra med stöd för det åldrande Windows XP. Från och med 26 juni kommer Dropbox-appen inte längre gå att ladda ned från deras webbplats och att logga in på ett befintligt konto blir heller inte möjligt från Windows XP. 29 augusti upphör stödet för Dropbox-appen helt på XP.

#Dropbox uppmanar alla användare med systemet att uppdatera till Windows Vista eller senare. Microsofts senaste version är Windows 10, som lanserades 2015.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.