Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

söndagsläsning

Läget för 5G – när, vad och hur?

Allt om den nya tekniken 5G får vi lära oss i ett längre reportage på SweClockers. När kommer 5G-näten, vad är utmaningarna och vad kommer de snabba näten innebära?

De blixtsnabba 5G-näten är på gång. Men när kommer de, och vad kommer den nya trådlösa tekniken att innebära? Det är några av de frågor som Geeks-redaktören Andreas Eklöv försöker svara på i ett djuplodande reportage som publicerats på 99mac:s systersajt SweClockers.

Reportaget går igenom både de tekniska aspekterna av den nya tekniken och intervjuar svenska nyckelpersoner som Mats Svärdh, chef för nätverk och IT-infrastruktur hos Telia och EU-politikern Gunnar Hökmark, ansvarig för standardiseringen av frekvensbandet 700 MHz. Även representanter för Ericsson, Tre och Intel medverkar.

För alla som är nyfikna på åt vilket håll vårt uppkopplade samhälle är på väg rekommenderas detta reportage som utmärkt söndagsläsning.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.