Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify-appen blir mer lättnavigerad

Nu slipper du svepa fram menyn i Spotify-appen. Med en rad av flikar längst ned blir det betydligt smidigare att hoppa mellan appens olika sektioner.

#Spotify har modifierat användargränssnittet för IOS-appen många gånger de senaste åren, men de har hittills av någon anledning vägrat använda den klassiska menyraden längst ned som funnits tillgänglig i många IOS-appar sedan iPhone lanserades för nio år sedan. Men i den senaste uppdateringen av appen verkar Spotify:s IOS-utvecklare ha ändrat inriktning och det är nu smidigare än någonsin att nå appens olika sektioner.

Borta är den insvepande sidomenyn och istället får du fem statiska val längst ned: Hem, Utforska, Sök, Radio och Ditt bibliotek.

Denna förändring tros ha legat gömd i den befintliga versionen av appen, och Spotify verkar kunna aktivera den utan att appen behöver uppdateras via App Store. Aktivering av menyraden rullas i skrivande stund ut för bland annat svenska användare.

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.