Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tim Cook träffar utvecklare i Kina

Apples vd Tim Cook är återigen i Kina. Den här gången har han bland annat träffat utvecklare i en Apple Store och testat företagets senaste investering – taxitjänsten Didi Chuxing.

Apple meddelade nyligen att de investerar en miljard dollar i den Uber-liknande kinesiska taxitjänsten Didi Chuxing. Nu är Apples vd Tim Cook på ett nytt besök i Kina och tycks ha ett fullspäckat schema.

Via Tim Cooks Twitter-konto får vi veta att han tillsammans med Didi Chuxing-chefen Jean Liu provat på taxitjänsten. Båda var också deltagare i ett seminarium i en Apple Store tillsammans med några av Kinas största app-utvecklare.

Tidigare har det också rapporterats att Tim Cook planerar att träffa myndighetspersoner i landet gällande en rad frågor innan han åker hem igen. En viktig fråga gäller Ibooks Store och Itunes film-sektion som kinesiska myndigheter nyligen beslutade sig för att stänga ned.

Storkina, som omfattar Kina, Hongkong, Macao och Taiwan är nu Apple näst största marknad efter USA. Apple presenterade nyligen kvartalsrapporten för årets andra kvartal som visar att intäkterna i regionen minskat med 26 procent. Nedgången beror huvudsakligen på att marknaden för smarta mobiler blir allt mer mättad i regionen, rapporterar Macrumors.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.