Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Elon Musk: "Apples bil kommer för sent"

Apples omtalade bilprojekt är en missad chans, enligt Teslas grundare Elon Musk.

Teslas vd och grundare Elon Musk var en av gästerna under årets upplaga av Code Conference, där han intervjuades av journalisterna Kara Swisher och Walt Mossberg. Musk uttalade sig om flera olika ämnen, så som rymdprojektet Space X och Teslas senaste bil Model 3.

Men Elon Musk uttalade sig också om framtida konkurrenter inom bilbranschen, och särskilt då självkörande bilar. Ett av de företag som varit flitigast på att testa självkörande fordon är Google, men Musk tror inte att det kommer någon egen bil därifrån. Mer troligt är att Google planerar att licensiera sin teknologi till andra aktörer.

Apple däremot kommer att bli en mer direkt konkurrent till #Tesla säger Musk i intervjun. Han medger att han inte känner till alla detaljer om Apples omtalade bilprojekt Titan, men att han tror att satsningen kommer för sent för att få betydelse på marknaden. Musk säger:

– Jag tror inte de kommer kunna massproducera tidigare än 2020. Det är en missad chans. Det finns dussintals viktiga bilföretag i världen, och som mest har varje enstaka runt tio procent av marknaden. Det är en sådan enorm skala med biltillverkning – det är svårt att förstå utan att se fabrikerna.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
16 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.