Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung lanserar pulsmätande trådlösa hörlurar

Samsung lanserar ett par trådlösa hörlurssnäckor med inbyggd pulsmätare och inbyggt lagringsminne.

#Samsung breddar sitt utbud av produkter relaterade till hälsa och träning med de trådlösa hörlurarna Gear Icon X. De senare kombinerar en trådlös Bluetooth-anslutning med en design helt utan sladdar – de två snäckorna som sätts i öronen är helt fristående. Dessutom erbjuder Icon X inbyggd pulsmätare som synkroniserar med Samsung egen app S Health på Android.

Det går att använda bara en av hörsnäckorna för telefonsamtal och liknande, eller båda två samtidigt och då agerar en av dem huvudstation. På snäckorna finns också en knapp för att byta låtar, pausa och justera volymen. Därtill har hörlurarna fyra gigabyte inbyggt lagringsminne, så det går att synka över några spellistor, ljudböcker eller poddavsnitt till träningsrundan och lämna telefonen hemma.

Batteritiden uppges vara runt en och en halv timme när musik strömmas från en annan enhet, eller cirka tre och en halv timme vid uppspelning från det inbyggda minnet. Den medföljande förvaringsasken agerar också batteripack, och räcker till att ladda lurarna två gånger.

Samsung Gear Icon X börjar säljas senare under sommaren, och riktpriset är 199 dollar vilket motsvarar cirka tvåtusen kronor med moms. Lurarna är bara kompatibla med enheter som kör Android 4.4 eller senare. Någon information om eventuellt IOS-stöd finns inte i dagsläget.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.