Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Så kan Googles Apple Watch-konkurrenter se ut

Google planerar enligt uppgift att släppa två smarta klockor och ta upp konkurrensen med bland annat Apple Watch.

Förra veckan kom uppgifter om att Google kommer att komplettera sina Nexus-telefoner med två modeller av smarta klockor. Klockorna bär än så länge kodnamnen "Angelfish" och "Swordfish", enligt Androidpolice. Nu publicerar sajten designskisser av hur Googles Apple Watch-konkurrenter kan komma att se ut.

För att skydda sina källor har Andoidpolice gjort egna skisser utifrån material de har fått se. Bilderna visar två runda klockor rakt framifrån. Den större uppges få fler funktioner än den mindre klockan, exempelvis LTE, GPS och pulsmätare. Båda lär komma med Android Wear 2.0 och Googles nya röstassistent.

Androidpolice skriver att de inte vet vad klockorna kommer att kallas, vad de kommer att kosta eller när de kan tänkas lanseras. Gissningen är att de visas upp i samband med, eller efter, de nya Nexus-mobilerna som förväntas att presenteras i slutet av året.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.