Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple söker deltagare till tv-serie

Nu går det att anmäla intresse för att vara med i Apples första tv-serie. Den heter Planet of the Apps och söker efter deltagare.

För några månader sedan gick Apple ut med nyheten att de arbetar på en egen tv-serie tillsammans med producenterna Ben Silverman och Howard Owens samt rapparen Will.i.am. Silverman har tidigare arbetat med Biggest Loser och Owens är en av hjärnorna bakom Masterchef Junior.

Serien heter Planet of the Apps och kommer att vara en oregisserad serie fokuserad på "app-ekonomin". Apple-chefen Eddy Cue har förklarat att serien kommer att lyfta fram hur App Store gör det möjligt för människor att skapa något utifrån sina idéer.

Nu söker produktionsbolaget Propagate, som kommer att göra serien tillsammans med Apple, efter deltagare. De ska "vara app-kreatörer som har en vision att forma framtiden, lösa riktiga problem och inspirera till förändring i våra dagliga liv."

Det här kommer att vara mer än så kallad "reality-tv". Enligt Apple och producenterna kommer deltagarna som väljs ut att få hjälp av "världens främsta experter inom teknik och underhållning" och de deltagare som tar sig till slutet av serien kommer att få möta investerare redo att lämna över upp till tio miljoner dollar. Dessutom kommer appar som syns i serien att lyftas fram i App Store.

Det är inte känt när serien kommer att sändas, men inspelningarna förväntas dra igång senare i år och pågå in i början av nästa år i Los Angeles. Intresserade utvecklare måste vara över 18 år och ha en fungerande betaversion av sina appar den 21 oktober i år. Det går att anmäla sitt intresse via Planet of the Apps webbplats.

Tidigare rykten gör också gällande att Apple arbetar på en annan tv-serie tillsammans med Dr Dre.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.