Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Iphone 7 kommer heta Iphone 6SE

Enligt ett nytt rykte kommer nästa Iphone inte att kallas Iphone 7 utan Iphone 6SE. Anledningen ska vara att nästa modell snarare ska ses som en utveckling av Iphone 6S.

Traditionsenligt har Apple släppt en ny Iphone varje år och döpt dem enligt ett vartannat år-schema. Året efter Iphone 5 släpptes exempelvis Iphone 5S med samma design, men med förbättringar på insidan. I år borde det därför komma en #Iphone 7 eftersom Iphone 6S och 6S Plus släpptes förra hösten, men enligt ett nytt rykte från tyska Apfelpage kommer Apple att kalla årets modeller för Iphone 6SE.

De flesta rykten om de kommande Iphone-modellerna är eniga om att Apple bara kommer att göra mindre designjusteringar jämfört med förra året och det ska också vara anledningen till att de inte kommer att välja modellnamnet Iphone 7. Apfelpage hänvisar till källor från kinesiska underleverantörer som sett förpackningar märkta med Iphone 6SE. Det nya namnet ska visa att årets Iphone-modeller snarare är en fortsättning av Iphone 6S och 6S Plus.

Rykten med ursprung från asiatiska underleverantörer ska alltid tas med stora nypor salt och det samma gäller de här uppgifterna. Det är mycket möjligt att Apple kommer att välja något annat sätt att namnge sina Iphone-modeller med start i år, de har redan frångått sina gamla traditioner genom det något oväntade släppet av #Iphone SE, men vad det blir för namn återstår att se till Apples lanseringsevent.

Vad tror ni att nästa Iphone-modell kommer att heta? Berätta gärna i kommentarerna nedan.

Kommentarer
43 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.