Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Macbook Air får USB Type-C

Medan en del tror att Macbook Air kommer att fasas ut kommer nu uppgifter om att det kommer nya modeller med USB Type-C-portar.

För en månad sedan kom rykten om nya Macbook Air-modeller med Thunderbolt 3 och USB Type-C-portar. Då var det japanska Macotakara som rapporterade att de nya modellerna skulle börja säljas under juni månad, men så blev det inte. Några nya datorer finns inte att köpa och det har gått över 500 dagar sedan Apple släppte någon större Air-uppdatering.

Nu kommer återigen ryktesuppgifter om uppdaterade #Macbook Air-modeller, den här gången från Digitimes. De uppger inte när de nya datorerna kommer att släppas, men styrker i övrigt Macotakaras uppgifter om att datorerna utrustas med USB-Type-C.

Digitimes har tidigare också rapporterat om "ultratunna" 13- och 15-tums Macbook-modeller med lansering under det andra kvartalet, vilket avslutades i juni. Ett annat rykte från sajten handlade om nya Macbook-modeller med en ny gångjärnsdesign. Sajten har goda kontakter inom Apples leverantörskedjor, men har haft både rätt och fel tidigare. Bara tiden kommer avgöra om den här senaste uppsättningen rykten visar sig stämma.

Apples nästa event sker mest troligen någon gång i början av september, men det är fullt möjligt att de lanserar nya bärbara datormodeller vid någon annan tidpunkt med hjälp av pressmeddelanden. Analytikern Ming-Chi Kuo har ofta pålitlig information om Apples planer och har tidigare sagt att företaget kommer att släppa tre nya bärbara modeller innan årets slut.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.