Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Dropbox Paper blir nu öppen beta

Dropbox Paper släpps nu som öppen beta och webbtjänsten kompletteras med appar för IOS och Android.

I drygt ett år har det gått att testa Dropbox Paper beta om en skickat in en ansökan till #Dropbox. Tidigare har det endast gått att prova tjänsten via nätet men nu när #Dropbox Paper släpps som en öppen beta kommer det även att gå att ladda ner appar till både IOS och Android.

Tjänsten fungerar på ett liknande sätt som Google Docs eller Pages i Icloud, och skapar levande dokument som ska vara enkla att dela och redigera tillsammans med andra användare. Dropbox uppger att de nu efter den förra betaperioden har gjort flertalet uppdateringar och förbättringar baserat på önskemål från användare. Förändringar som gjorts är att förfina funktionerna för bildgalleri, skrivbord, webb- och mobil-notifikationer samt att göra sökfunktionerna kraftfullare så att du snabbare ska hitta dokumenten du söker efter.

Dropbox tipsar om följande sätt som du kan använda Paper:

  • Brainstorma. Bearbeta stora idéer tillsammans i samma dokument samtidigt, inte bara genom text utan av med hjälp av videos, foton med mera.

  • Samla mötesanteckningar. Koppla din Google kalender med Paper och Paper kan skapa ett skräddarsytt anteckningsdokument inför ditt nästa möte som automatiskt delas med de andra som ska komma på mötet.

  • Skapa att-göra-listor. Du kan göra checklistor med stödord och kan lätt tilldela andra arbetsuppgifter genom att pinga dem genom att sätta "@" framför deras namn i listan.

För att testa Dropbox nya betaversion skriv upp dig på deras hemsida. Det går redan nu att ladda ner appen på Android, dock kommer det att dröja lite innan appen kommer finnas tillgänglig för IOS i Europa.

Namn
Dropbox Paper Beta
Plattform
Android
Utvecklare
Dropbox, Inc
Version
1.18.2
Pris
Gratis
Krav
Android 4.4 eller senare
Språk
Engelska

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.