Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Regnbågsarmband till Apple Watch

Nu lanserar Clockwork Synergy en kopia av Apples regnbågsfärgade armband till Apple Watch.

För lite mer än en månad sen skrev vi om att Apple gav ett regnbågsfärgat armband för #Apple Watch till sina anställda som deltog i San Franciscos prideparad.

Då såg det ut som att det enda sättet att få tag på ett eget pridearmband var att köpa ett dyrt på andrahandsmarknaden. Nu går det dock att skaffa ett eget regnbågsfärgat utan att spendera allt för dyra pengar – dock inte Apples original. Företaget Clockwork Synergy som tillverkar klock-accessoarer har gjort en kopia av det limiterade regnbågsarmbandet. Armbandet kostar 24,95 dollar motsvarande ungefär 214 kronor exklusive moms.

För den som ändå är ute efter ett originalarmband från Apple säljs några sådana på auktionssajten Ebay. Ett armband för Apple Watch 38 millimeter är för närvarande uppe i över 1 300 kronor. Ett armband för 42 millimeter är uppe i över 2 600 kronor.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.