Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Microsoft hånar Apple i ny reklam

I en ny reklamfilm skrattar Microsoft Surface åt konkurrenten Ipad som utger sig för att vara en dator.

Apple och Microsoft har en lång tradition av att kivas med varandra i sin reklam. Mellan 2006 och 2009 drev Apple regelbundet med sin konkurrent personifierad av komikern John Hodgman i en serie reklamfilmer, och på sistone har rollerna varit omvända när Microsofts hybrid Surface har utmanat Apples surfplatta Ipad.

I en ny reklamfilm får Ipad Pro ännu en släng av sleven. I filmen håller Apples platta en fest för att fira sitt nya tangentbord Smart Keyboard. Microsoft Surface spar inte på krutet när det gäller att rada upp saker som krävs för att vara en "vanlig dator", så som Intel-processor, styrplatta och Office-paketet.

Vad säger ni - har Microsoft rätt i sak, eller är reklamfilmen en orättvis attack mot en betydligt mer framgångsrik produkt? Lyssna också gärna på avsnitt 130 av 99mac:s poddradio, där Jakob Nilsson och Emil Åkered diskuterar och jämför sin Ipad respektive sin Surface.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
31 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.