Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Se hela Apples Black Hat-presentation

Apples säkerhetschef Ivan Krstić höll en presentation om Apples säkerhetsarbete kring IOS på Black Hat för några veckor sedan. Nu finns den att se i sin helhet.

Under säkerhetskonferensen Black Hat för några veckor sedan höll Apples säkerhetschef Ivan Krstić en presentation om företagets säkerhetsarbete kring IOS. Det var bland annat här som #Apple introducerade buggprogrammet som ger ersättning i utbyte mot inrapporterade buggar som 99mac tidigare rapporterat om.

Presentationen finns nu i sin helhet på Youtube och är drygt 50 minuter lång. Innehållet presenteras så här:

Med över en miljard aktiva enheter och djupgående säkerhetsskydd som täcker varje lager av kisel upp till mjukvaran, arbetar Apple för att flytta fram mobilsäkerhet med varje uppdatering av IOS. Vi kommer att diskutera tre IOS-säkerhetsmekanismer i oöverträffad teknisk detalj, och erbjuder den första offentliga diskussionen om en av de nya i IOS 10.

Homekit, Autoupplåsning och Icloud nyckelring är tre Apple-tekniker som hanterar utomordentligt känsliga användardata – de kontrollerar enheter (inklusive lås) i användarens hem, har förmågan att låsa upp en användares Mac från en Apple Watch, och hanterar användarens lösenord och kreditkortsinformation. Vi kommer att diskutera den kryptografiska utformningen och implementerandet av vår nya säkra synkronisering som flyttar data mellan enheter utan att avslöja den för Apple, samtidigt som användaren har möjlighet att återskapa data i händelse av en försvunnen enhet.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.