Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

LG Signature når Europa

För konsumenter med djupa plånböcker lanserar LG officiellt sitt lyxmärke Signature i Europa, med en ljus och fräsch konstutställning.

Med märket Signature satsar #LG på lyx, flärd och ett designspråk med dragning åt det pretentiösa. Produktsortimentet i Signature-serien passar helt enkelt utmärkt åt konsumenter med lite mer pengar än vad som är nödvändigt.

LG visade först upp Signature för världen under CES i januari, men #IFA i Berlin denna vecka signalerar den officiella lanseringen i Europa. I en paviljon utanför LG:s vanliga utställningshall har Signature-serien fått en egen konstutställning, där den påkostade tvättmaskinen, kylskåpet, OLED-tv:n och luftrenaren agerar konstobjekten. Visningen inleds med en ljud och ljus-show som visar på inspirationen bakom produkterna. Bland dessa nämns månen, stjärnorna, regn och is. Besökarna får sitta på kuddar på golvet, medan blinkande ljusdioder och elektronisk new age-musik förmedlar budskapet. Pretentiöst, som sagt, men också ganska mysigt.

Utbudet i Signature-familjen är annars samma produkter som visades under CES. En tvättmaskin med två fack som tillåter dubbla tvättar samtidigt, och med kontroller integrerade i den stora glasdörren. Ett stort kylskåp med dubbla dörrar, som smidigt går att öppna med foten via en sensor i markhöjd. En luftfuktare i futuristisk design.

Flaggskeppet i serien är annars den gigantiska OLED-tv:n med 4K-upplösning och stöd för HDR. Tv:n är trots detta inte tjockare än 2,6 millimeter - definitivt en imponerande syn och något som väcker habegäret. Under CES utlovades också att sortimentet skulle kompletteras med en smart spis och en diskmaskin, men dessa nämndes inte under uställningen.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.