Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Music billigare med presentkort

Apple har börjat sälja presentkort för musiktjänsten Apple Music, som kan dra ner kostnaden något för de användare som slår till.

Musiktjänsten #Apple Music kostar 99 kronor i månaden för en person, eller 149 kronor i månaden för en familj på upp till sex personer. Den som är villig att betala för ett helt år kan dock få ner månadskostnaden en del, rapporterar 9to5mac. Apple har i sina fysiska butiker och på utvalda återförsäljare börjat sälja ett 12 månaders presentkort för Apple Music för 99 dollar. I Sverige lär det motsvara cirka 999 kronor baserat på svenska månadskostnaden för Apple Music.

Det innebär att den effektiva månadskostnaden för Apple Music skulle bli 83 kronor. Nackdelen är såklart att hela året måste betalas i förhand, samt att presentkorten just nu bara verkar finnas i fysiska butiker. Enligt rapporten har heller inte alla Apple-butiker fått korten i lager, och det är ännu inte bekräftat att de finns tillgängliga i Sverige.

Har du sett de nya presentkorten för Apple Music i butik? Kommentera gärna och skicka in en bild!

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.