Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples registrerade varumärken avslöjar nya produkter

Ett flertal varumärken som registrerats av Apple tycks bekräfta många av kvällens nya produkter, men även framtida funktioner.

Varumärkesjuristen Brian Conroy har under flera månader granskat vilka varumärken #Apple registrerat, och har nu delat med sig av resultaten precis i tid för Apples event ikväll.

Till exempel har Conroy hittat varumärkesregistreringen för namnen Iphone 7 och Iphone 7 Plus vilket mer eller mindre tycks bekräfta att det är vad Apples nya telefoner kommer att heta. Conroy har också hittat en registrering för namnet Airpods, vilket är vad Apples nya trådlösa hörlurar uppges heta. Namnet Airpod Case kan därtill innebära att Apple kommer att lansera ett kombinerat skyddsfodral och batteristation för hörlurarna, liknande hur andra lösningar på marknaden fungerar.

Men Brian Conroy har också hittat mer fantasieggande varumärken, så som Apple Iris Engine och Apple Iris Image Editing. Detta skulle kunna innebära teknik för att låsa upp en enhet genom ögonigenkänning. Termerna Apple Smart Button och Apple Touch Bar kan peka mot de omtalade OLED-baserade funktionstangenter som nya Macbook Pro sägs få, och kanske en startknapp med integrerad Touch ID. Smart Button skulle också kunna peka mot den touch-baserade hemknapp som det har ryktats om för framtida Iphone-modeller.

Fler registrerade varumärken som hittats är bland annat Apple Swift Labs, Apple Progress Card, Apple Breathe, Apple Smart View, Apple Rich Links, Ibooks Storytime, Control Strip. Även fraser för marknadsföring har hittats, exempelvis Everyone can code och The future of tv is apps. På sin webbsajt lovar dessutom Conroy att dela med sig av fler fynd framöver.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.