Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Detaljer om Googles nya telefon läcker

Imorgon håller Google event och väntas lansera nya telefoner under namnet Pixel. Men de flesta av detaljerna har redan läckt ut.

Som 99mac tidigare rapporterat håller sökjätten #Google imorgon ett mediaevent, där de bland annat väntas lansera mobiltelefonerna #Pixel och Pixel XL. En brittisk återförsäljare har dock i förväg råkat publicera material om de nya telefonerna, vilket fångades upp av 9to5 Google. Materialet innehåller både specifikationer och bilder som tycks komma direkt från Google.

Förutsatt att bilderna stämmer kommer Pixel och Pixel XL att vara i princip identiska till utseendet, förutom storleken. Bilder visar också att Google kommer att erbjuda egendesignade skyddsskal till telefonerna, med bildtryck plockade från Google Earth och Google Trends. Skalen kan också kompletteras med en matchande bakgrundsbild på telefon.

I övrigt avslöjar bildmaterialet att Googles nya Pixel-telefoner har fingeravtrycksläsare på baksidan och att enheterna har stöd för snabbladdning via USB Type-C-anslutningen. 15 minuters laddning ska ge sju timmars användning. Google har också integrerat hemknappen med Google Assistant, och appar som Google Allo och Google Foto tycks komma förinstallerade.

Tekniska specifikationer pekar mot att telefonerna kommer att använda sig av en Snapdragon 821-processor och ha 4 gigabyte primärminne. Bildskärmsupplösningen tycks bli 1920 x 1080 pixlar för den mindre modellen och 1440 x 2560 för den större. Lagringsutrymmet blir 32 gigabyte eller 128 gigabyte.

Först imorgon kväll vet vi säkert detaljerna kring Googles nya telefoner, men de läckta bilderna ger en bra fingervisning om vad vi kan förvänta oss. Utöver Pixel och Pixel XL kan också Google överraska med andra produkter, bland annat har det ryktats om en 4K-version av mediaströmmaren Chromecast. Även enheten Google Home kan dyka upp som Google visade under konferensen I/O tidigare i år.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.