Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Simulera köpet av en ny Mac med doftljus

Den senaste produkten från Twelve South är ett doftljus som ska erinra om doften av en nyköpt Mac.

Företaget Twelve South har gjort sig kända för snygga och praktiska tillbehör för diverse Apple-prylar. Till deras senaste produkt behövs dock inget komplement, utan det är tvärtom något som gör ett köp av en ny Mac onödig.

För som vi alla vet är det framförallt doften av en ny Mac-dator som är angenäm, och nu går denna att simulera med hjälp av ett lyxigt doftljus stöpt i sojavax. Genom en noga framprovad blandning av mint, persika, basilika, lavendel, mandarin och salvia ska ljuset så långt det är möjligt dofta som en nyköpt Mac.

Ljuset har en brinntid på mellan 45 och 55 timmar, och kostar 24 dollar styck, motsvarande cirka 200 kronor. Ljusen verkar redan ha blivit populära – de är nämligen slutsålda hos Twelve South, men fler kommer in i slutet av månaden. Eftersom det var ett bra tag sedan #Apple uppdaterade sina Mac-modeller kanske ett doftljus kan vara ett bra substitut i väntan på nya maskiner.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.