Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google öppnar butik för en dag

Den 20:e oktober kommer Google öppna en tillfällig butik i New York där det antagligen kommer gå att köpa Googles nya produkter.

Befinner du dig i New York den 20:e oktober och kan inte vänta tills Googles nya mobiler Pixel och Pixel XL kommer till Sverige? Då är det din lyckodag! #Google kommer nämligen att öppna en tillfällig butik under en dag i centrala New York som en del i deras lansering av sina nya produkter.

Butiken kommer att ligga vid 96 Spring Street men i övrigt är Google sparsmakade med information. På hemsidan för den tillfälliga butiken finns i princip endast datum och adress angivet. Antagligen kommer deras nya mobiler Pixel och Pixel XL, lösningar för smarta hemmet samt VR-plattformen Daydream View finnas där för att minst titta och hålla i.

I dagläget är det oklart om en liknande butik kommer att poppa upp någon annanstans i USA eller världen.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.