Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Hejdå Nexus!

Google har tagit bort Nexus 5X och Nexus 6P från sin nätbutik Google Store.

Något har hänt i Googles nätbutik. Det är inte bara massa produkter som tillkommit utan även några som har försvunnit efter deras event i veckan. Nyligen tog #Google bort mobilerna Nexus 5X och 6P från sin nätbutik Google Store, rapporterar Wccftech. I tisdags presenterade Google sina nya mobiler Pixel och Pixel XL och nu verkar det som att Google inte längre har något intresse av att bygga vidare på Nexus-serien.

Även om #Nexus 5X och 6P inte längre finns att köpa i Google Store kan den som letar fortfarande hitta telefonerna att köpa hos andra som exempelvis Amazon. Men annars verkar det som att vi behöver göra oss beredda på att säga:

Hejdå Nexus, Hej Pixel!

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.