Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung: Google förbereder Chromebook Pro

Nästa version av Chromebook väntas snart, och blir mer av en premiumprodukt än tidigare modeller.

Samsungs tidigare bidrag till datorfamiljen #Chromebook har handlat om att erbjuda billig hårdvara för åtkomst till Googles nättjänster. Nästa version kan dock komma att ändra på detta, för enligt Chrome Unboxed blir den kommande datorn Chromebook Pro en premiumprodukt med flera nya funktioner.

Chromebook Pro får enligt uppgift en bildskärm på 12,3 tum med en upplösning på 2 400 x 1 600 pixlar som också går att vända på 360 grader och fungerar som en tryckkänslig skärm med penna. Datorn ska vidare få bra stöd för Android-appar, och bland annat teckningsappen Art Canvas förinstallerad.

Prestandamässigt får Chromebook Pro en sexkärnig ARM-processor på 2 gigahertz och en batteritid på upp till tio timmar. Det interna lagringsutrymmet blir 32 gigabyte, och primärminnet 4 gigabyte. Enligt produktinformation som läckt ut hos återförsäljare kommer nya Chromebook Pro att kosta 499 dollar - motsvarande 4 400 kronor. Datorn kan komma att lanseras redan i slutet av oktober, men det är oklart om eller när Sverige får datorn.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.