Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Pixel ordentlig försäljningssuccé

Försäljningen av flagskeppet Pixel har gått bättre än Google väntat. Personer som har beställt en Pixel kan få vänta till mitten av november innan de får sin mobil.

Tidigare i höstas lanserade Google flaggskeppen Pixel och Pixel XL. De som var tidiga att förbeställa en Google #Pixel eller Pixel XL i USA började få sina mobiler i slutet av förra veckan. Alla andra verkar få vänta ett tag innan de får sin Pixel-telefon. Vissa som tidigt förbeställde men inte var snabba nog kommer att få vänta till tidigast mitten av november, rapporterar 9to5 Google.

Huvudorsaken till den långa väntetiden är att det går betydligt bättre för Pixel än vad Google hade räknat med. Många som väntar på Pixel och som skulle fått produkten i början av denna vecka har fortfarande statusen ”förbeställning” eller ”pågående” på sina beställningar och vissa har inte ens blivit debiterade för köpet än. Google har i ett uttalande sagt att:

”Vi är hänförda av mottagandet av vår Pixel-telefon, och förbeställningarna har i ärlighetens namn varit betydligt fler än vad vi kunnat vänta oss. Vi jobbar på att få fram nya telefoner och fylla på våra lager så snabbt som möjligt.”

Pixel och Pixel XL går ännu inte att köpa i Sverige utan säljs endast i Australien, Kanada, Tyskland, Storbritanninen och USA och snart Indien. Det är ännu osäkert om och när Pixel kommer till Sverige.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.