Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Facebook vill köpa succéappen Snow

Facebook verkar vilja lägga vantarna på den populära appen Snow som på många sätt liknar konkurrenten Snapchat.

#Facebook har en historia av att köpa upp tjänster som konkurrerar med dem. 2012 köpte företaget bildtjänsten Instagram, och 2014 köpte de Whatsapp. De har även på olika sätt börjat bygga in funktioner i sina appar som liknar konkurrenten #Snapchat. I somras lanserades bland annat Instagram Stories som i princip är identiskt med Snapchats funktion Stories.

I somras lade Facebook också ett bud på den Snapchat-liknande chattklienten Snow, uppger Techcrunch. Naver, som äger Snow, är ett sydkoreanskt företag värderat till 25 miljarder dollar, motsvarande cirka 226 miljarder kronor. De ligger även bakom den framgångsrika chattappen Line. I nuläget har Snow laddats ner nära 80 miljoner gånger och varje månad ökar nedladdningarna med cirka 10 miljoner. Enligt Techcrunchs källor har den snabbt växande tjänsten fått flera bud från olika företag. Förutom Faceboook ska Technet som gjort den populära chattjänsten Wechat ha lagt bud.

Snow uppmärksammades först i somras när den snabbt klättrade högt upp på listan över mest nerladdade Android-appar i Korea, Japan och Kina. Appens popularitet hjälptes ytterligare på traven när The New York Times gjorde en artikel om Snow och hur Naver lyckats utnyttja Snapchats bristande närvaro i Asien. Enligt Techcrunch ska Facebooks grundare och vd Mark Zuckerberg kort därefter ha kontaktat Navers ordförande Hae-Jin Lee med ett erbjudande om att köpa Snow.

Naver ska dock ha tackat nej eftersom de enligt källor tror att företaget kommer vinna mer på att inte sälja appen till någon annan. Enbart appen Snow värderas till 180 miljoner dollar efter bara ett år på marknaden. Facebook har inte kommenterat uppgifterna.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.