Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Iphones nästa färg blir högblank vit

Den japanska teknikbloggen Macotakara spår att Iphones nästa färg blir en vit motsvarighet till gagatsvart.

Nästa gång #Apple lanserar ett nytt färgalternativ till Iphone kan det bli en vit motsvarighet till gagatsvart, i alla fall om en ska lita på teknikbloggen Macotakara som 9to5 Mac refererar till i en artikel. Macotakara menar att Apple kommer lägga till ett sjätte färgalternativ till #Iphone 7 och 7 Plus. I nuläget finns svart, guld, rosa guld, silver och gagatsvart. När Iphone 7 lanserades i höstas togs färgen rymdgrå bort till förmån för gagatsvart och svart.

Macotakaras prognos bör dock tas med en nypa salt. Teknikbloggen publicerar inte några specifika detaljer och om Apple skulle lägga till den högblanka vita varianten skulle detta frångå Apples traditionella cykel av produktlanseringar.

Apple har inte tidigare lagt till en ny färg utan en ny produktmodell har lanserats. När Iphone 5S släpptes tillkom färgen guld, och färgen rosa guld introducerades i samband med Iphone 6S.

Macotakara har den senaste tiden gjort prognoser som visat sig stämma och verkar säkra i sitt uttalande. Även om den nya färgen inte kommer till Iphone 7 och 7 Plus kan den introduceras med en kommande uppdatering eller Iphone 8.

Efter att Apple lanserade en exklusiv modell av Apple Watch Series 2 i vit keramik har det spekulerats kring huruvida detta även är ett material för en framtida Iphone.

Om gagatsvart skulle få en vit motsvarighet vad tror ni Apple skulle döpa färgen till på svenska?

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.