Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Macbook Pro säljer som väntat

Macbook Pro säljer bra trots upprörda röster om datorernas höga pris. Nu ökar Apple sina beställningar hos komponentleverantörer.

Nyligen lanserade #Apple nya bärbara Mac-datorer. Macbook Pro har fått ett tudelat bemötande, där en stor del av kritiken som riktas mot årets uppdatering handlar om en markant prisökning överlag. Det verkar dock som att detta inte hindrat folk från att köpa och beställa de nya Macbook Pro-modellerna, rapporterar Digitimes.

Apple har lagt stora ordrar hos sina tillverkare vilket indikerar att försäljningen går bra. Produktchefen Phil Schiller hävdade förra veckan att Apple har tagit emot fler beställningar av nya #Macbook Pro än någon tidigare generation. Apple är enligt Digitimes källor optimistiska runt försäljningen av de nya datorerna och företaget räknar med att de goda försäljningssiffrorna kommer fortsätta åtminstone hela året ut.

Enligt 9to5 Mac planerade Apple ursprungligen att lansera Macbook Pro ett kvartal tidigare men att lanseringen senarelades på grund av bland annat bristande tillgång på tangentbord och batterier. Den enklaste modellen av Macbook Pro utan Touch Bar-remsan finns redan att köpa och har en dag i beräknad leveranstid. Modellerna på 13 och 15 tum med Touch Bar-remsa har däremot fyra till fem veckor i beräknad leveranstid.

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.