Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google planerar nytt kontor i London

Google planerar att bygga ett nytt kontor i London, och tar hjälp av både engelska och danska stjärnarkitekter.

Den danske arkitekten Bjarke Ingels har gjort sig känd för uppmärksammade byggnader såsom de så kallade VM-husen i Köpenhamn och lägenhetskomplexet 79 & Park som planeras vid Gärdet i Stockholm. Ingels arkitektbyrå BIG (Bjarke Ingels Group) har också presenterat planer på att bygga ett nytt huvudkontor åt #Google i Mountain View tillsammans med den engelska byrån Heatherwick Studio.

Nu rapporteras att BIG och Heatherwick Studio också kommer att designa Googles nya kontor i London, som kommer att ligga vid stationen Kings Cross. Bygget ska enligt planerna vara ett tiovåningshus med kontorsytor på över 60 000 kvadratmeter. Det kommer att bli Googles första kontor utanför USA som helt och hållet ägs och drivs av sökjätten själv, rapporterar Inhabitat. Upp till 7 000 Google-anställda ska husera i Londonkontoret.

I dagsläget finns bara en konceptbild av bygget som inte avslöjar många detaljer. Baserat på arkitekternas tidigare projekt kan vi dock vänta oss en imponerande kontorsbyggnad åt Google. Enligt rapporten ska bygget också utformas för att passa in i den befintliga miljön vid Kings Cross. Någon tidsplan för när spaden ska sättas i marken, och när projektet kan stå färdigt, har inte presenterats ännu.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.