Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Parallels firar fredag med Mac-samling

Uppgradera till Parallels Desktop 12, och få en samling med 7 Mac-appar på köpet.

#Parallels utvecklar virtualiserings-programvara som gör det möjligt att installera och köra Windows på en Mac. För att locka användare att uppgradera till den senaste versionen, Parallels Desktop 12, erbjuder nu utvecklaren ett riktigt förmånligt mjukvarupaket på köpet.

Inte mindre än sju proffsappar medföljer på köpet, vilka om de skulle köpas separat skulle kosta närmare 4 000 kronor. I samlingen medföljer apparna 1Password Families, PDF Pen Pro 8, Pocket Premium, Kaspersky Internet Security, Textexpander, Hotspot Shield Elite och Acronis Online Backup.

Erbjudandet gäller både befintliga kunder som uppdaterar till den nya versionen och de som köper en helt ny licens. Kampanjen gäller i fyra dagar.

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.