Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Iphone får välvd skärm 2017

Nästa års Iphone får inte bara OLED-skärm, utan den kommer dessutom vara välvd enligt nya rykten.

I mars rapporterade 99mac rykten om att Apple arbetar på en ny Iphone-modell med en OLED-bildskärm på 5,8 tum som dessutom kommer att vara välvd precis som Samsungs Galaxy S7 Edge. Nu rapporterar Wall Street Journal nya rykten som säger att Apple efterfrågar tunnare och böjbara OLED-skärmar från sina leverantörer.

Enligt rapporten är det dock inte säkert att Apple verkligen släpper en #Iphone med välvd skärm. Bolaget uppges ha mer än tio olika prototyper som övervägs. Nästa år är dock tio-årsjubileum för lanseringen av den första Iphone-modellen, så förväntan är stor på Apple att genomföra en större förändring. Inte minst gäller detta formgivningen, efter att en likartad design använts tre år i rad för Iphone 6, Iphone 6S och Iphone 7.

99mac:s redaktör Andreas Eklöv var dock inte särskilt förtjust i den välvda bildskärmen på Samsung Galaxy S7. Frågan är om Apple kan hitta på ett lockande användningsområde för det välvda skärmutrymmet, om en sådan Iphone blir verklighet.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.