Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Samsung Galaxy S8 slopar hörlurskontakten

Apple pensionerade hörlurskontakten med Iphone 7, och enligt nya rykten går Samsung samma väg med sin kommande Galaxy S8.

Förhandsrykten runt Samsungs kommande flaggskeppsmobil Samsung Galaxy S8 har cirkulerat hela hösten. Tidigare uppgifter har hävdat att mobilen får dubbla kameralinser och en bildskärm med funktion liknande Apples 3D Touch. Rykten uppger också att skärmen kommer att täcka nästan hela framsidan vilket innebär att den fysiska hemknappen tas bort, samt att mobilen kommer att släppas i två storlekar.

Många av dessa funktioner har redan dykt upp hos Samsungs huvudkonkurrent Apple, och enligt ett nytt rykte kommer #Galaxy S8 följa Iphone i ytterligare ett avseende, nämligen frånvaron av en hörlurskontakt. Det rapporterar Sam Mobile, men uppger inte några källor för informationen. Hörlurar med den äldre anslutningen lär gå att ansluta med en adapter till USB Type-C som telefonen kommer att använda. Det är dock oklart om #Samsung kommer att skicka med en sådan adapter.

Samsung väntas presentera Galaxy S8 i februari nästa år, i samband med mässan Mobile World Congress i Barcelona.

Kommentarer
39 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.