Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

App Store slog rekord på nyårsdagen

Kunder köpte appar för över 2 miljarder kronor 1 januari vilket är nytt rekord för Apples App Store.

Nyårsdagen 1 januari 2017 blev den mest välbesökta dagen i App Stores historia, meddelar #Apple i ett pressutskick. Besökare i App Store för IOS, Mac och Apple TV köpte appar för sammanlagt 240 miljoner dollar, motsvarande drygt 2 miljarder kronor. Dagen avslutar en julsäsong som varit det mest inkomstbringande någonsin för App Store, med en försäljning på över 3 miljarder dollar under december månad motsvarande 27 miljarder kronor.

Under 2016 har utvecklare tjänat över 180 miljarder kronor i #App Store, vilket är en ökning med 40 procent jämfört med 2015. Sedan App Store för IOS öppnade 2008 har utvecklare dragit in över 540 miljarder kronor.

En av de mest populära apparna var föga förvånande Super Mario Run, som släpptes i december men ändå hann blir en av de tio mest nedladdade apparna under 2016. Spelet hämtades hem 40 miljoner gånger under bara de fyra första dagarna efter lansering. Apple och Nintendo har dock inte avslöjat hur många av dessa nedladdningar som faktiskt ledde till ett köp, då spelets första banor är gratis.

Andra appar som hör till årets mest populära är Pokémon Go, Prisma, Reigns, Procreate, Lumino City, Sweat with Kayla och Djay Pro.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.