Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

9 månaders fängelse för hackade konton

En av de som 2014 hackade ett antal kändisars konton och lade ut privata bilder på nätet döms nu till 9 månaders fängelse samt böter.

2014 uppdagades en hackerhärva där flertalet konton, däribland flera kvinnliga skådespelares konton, blev hackade. Bilder från skådespelarnas privata konton läcktes på internet. I torsdags blev den andra personen i fallet fälld till nio månaders fängelse för att ha hackat kontona, rapporterar CBS Chicago.

Den dömde mannen erkänner att han hackat sig in på mer än 300 Icloud- och Gmail-konton, varav 30 stycken tillhörde kändisar. Han erkänner också att han aktivt sökte upp och hackade konton som tillhörde kändisar. Utöver 9 månaders fängelse ska den dömde betala 5 700 dollar (cirka 50 000 kronor) i skadestånd till ett av offren som har betalat över 11 400 dollar (ungefär 100 000 kronor) på rådgivning och advokater.

Skriven av Amanda Reventlid

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.