Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Amazon första strömmande filmtjänst att nomineras för bästa film

Amazon blir den första strömmande filmtjänsten med ett verk nominerad för Bästa film under Oscarsgalan.

I tisdags publicerades nomineringarna till Oscarsgalan. Både filmen Manchester by the Sea och The Salesman är producerade av #Amazon vilket gör Amazon till den första strömmande film- och serietjänsten som får en Oscarsnominering för Bästa film, rapporterar Hollywoodreporter.

Manchester by the Sea har totalt fått sex nomineringar, den har blivit nominerad för Bästa film, Bästa originalmanus, Kenneth Longergan har blivit nominerad för Bästa regi, Casey Affleck för Bästa manliga huvudroll, Lucas Hedges för Bästa manliga biroll och Michelle Williams för Bästa kvinnliga biroll.

The Salesman som är en iransk film som Amazon distribuerar i USA har blivit nominerad för bästa icke-engelspråkiga film.

Redan 2014 kammade dock konkurrenten Netflix hem nomineringar för filmen The Square, men detta i kategoring Bästa dokumentär. Sedan dess är det främst dokumentärer från strömmande filmtjänster som blivit Oscarsnominerade.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.