Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung ställer till med presskonferens

Den 26:e februari kommer Samsung hålla en presskonferens precis innan MWC och baserat på inbjudan kommer de troligtvis presentera en ny platta.

Samsung har nyligen gått ut med att de kommer ha en presskonferens dagen innan Mobile World Congress inleds Barcelona i slutet av februari, rapporterar Android Authority. Tillsammans med tillkännagivandet har Samsung publicerat en bild som starkt indikerar att en av sakerna som kommer presenteras är en ny platta, med stor sannolikhet uppföljaren till Galaxy Tab S2.

#Galaxy Tab S3 ska enligt rykten vara tunnare än föregående modell med en 9,6 tums skärm med upplösningen 2 028 x 1 536 pixel. Plattan ska vara utrustad med processorn Qualcomm Snapdragon 820, ha 4 gigabyte primärminne samt levereras med operativsystemet Android 7.0 Nougat.

Kameran fram blir 5 megapixel och bak 12 megapixel. #Samsung kommer att direktsända konferensen men den som längtar efter en presentation av det kommande flaggskeppet Samsung Galaxy S8 får vänta lite längre, ända till mars enligt de senaste uppgifterna.

99mac kommer att vara på plats under konferensen i Barcelona och rapportera om vad som presenteras.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.