Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Play Music och Youtube Music slås ihop

Arbetsgrupperna för Googles musiktjänster Play Music och Youtube Music kommer slås ihop för att på sikt skapa en gemensam tjänst.

Enligt flera källor som är insatta i förändringen kommer musiktjänsterna #Play Music och #Youtube Music inom kort gå ihop för att ta fram en gemensam produkt, rapporterar The Verge.

Redan förra året slogs affärsutvecklingen för Play Music och Youtube Play ihop, vilket ska ha gjort det enklare för Google att sluta avtal med artister och skivbolag. Google har bekräftat att de två arbetsgrupperna slås ihop och säger att:

– Musik är en väldigt viktig del för Google och vi undersöker just nu hur vi ska kunna sammanföra våra musiktjänster och på så vis kunna erbjuda den ultimata produkten till användare, musikpartners och artister. Ingenting kommer förändras för användare idag och vi kommer förbereda våra användare i god tid innan några förändringar sker.

För tillfället påverkar sammanslagningen inte de båda tjänsterna utan de kommer fortsätta existera och verka parallellt, men på sikt kommer de antagligen slås ihop till en gemensam tjänst från Google. För användare som tidigare använt båda musiktjänsterna från Google ser framtiden alltså ut att bli något mer enhetlig.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.