Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Flärptrenden för mobiltelefoner ser ut att hålla i sig även nästa säsong, och kinesiska Oppo presenterar nu den minsta flärpen någonsin på sin nya mobil F9.

Googles digitala röstassistent lär sig svenska idag, först i mobilen och senare i år även i högtalaren Google Home.

Förra veckan bjöd Samsung på en rad nya produkter, och Andreas är nu tillbaka i Sverige efter utflykten till eventet Galaxy Unpacked. Här är alla nyheter därifrån!

Apple har tagit bort funktionen för gruppsamtal i Facetime från den senaste betaversionen av IOS 12, och funktionen kommer först nästa år.

Easy Mesh är en ny standard som ska låta routrar från olika tillverkare bilda mesh-nätverk tillsammans, och nu har den första produkten som stöder Easy Mesh nåt marknaden.

Det börjar bli dags för Apple att släppa en ny version av sina populära trådlösa hörlurar, och vi undrar vad du skulle vilja se i ett par uppdaterade Airpods?

Spotify gör sin gratistjänst lite godare genom att låta lyssnare trycka bort reklamavbrott. Än så länge bara i Australien, men målet är att sprida funktionen globalt.

Optimister tror att Project Treble ska innebära smärtfria och snabba Android-uppdateringar framöver, och det hoppas säkert Google också. Men det finns skäl att sänka förväntningarna.

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. Först ut i Geeks valspecial är Centerpartiet, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Varför gör det lätt för sig när det går att göra det svårt? Dagens smarta mobiltelefoner är visserligen bra, men allt blir bättre med disketter.

Med fokus på hög ljudkvalitet utmanar Galaxy Home Apples Homepod, och självklart finns röstassistenten Bixby inbyggd.

Andreas har fått klämma och känna på Samsungs senaste flaggskepp, den gigantiska telefonen Note 9. Här är hans första intryck!

Samsungs senaste flaggskepp siktar på att uppgradera allt från Note 8, samtidigt som användningsområden för S-pennan utökas ännu mer.

Denna vecka handlar det om välkända adresser, länder och andra platser viktiga för teknikbranschen. Hur bra koll har du denna gång, kan du få alla tio rätt?

Uber och Lyft har stött på patrull i New York, där staden röstat för att begränsa tjänsterna i staden under ett år.