Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Har du precis köpt dig en Galaxy S9 eller S9 Plus men känner dig lite orolig över den rapporterade batteritiden? Vi hjälper dig spara batteri!

Torsdag innebär som vanligt ett klurigt och underhållande quiz, och den här veckan testar vi hur mycket just du vet om mediaboxar. Får du alla rätt?

"Varför satsar de inte på NFC?", undrade många när vi nyligen pratade med SL om deras nya satsning på digitala biljetter. Vi gjorde det enda rätta och tog det vidare till SL:s presstjänst.

RHA har klarat sig bra i den stenhårda konkurrensen bland trådlösa hörlurar tack vare god design och bra ljud. Nu kommer instegsmodellen MA650 Wireless i vitt.

Com Hem skjuter skarpt i kampen om vardagsrummet, men upplevelsen av den vita lådan TV Hub dras ned av ett segt gränssnitt och opålitlig mjukvara.

99 och syskonsajten FZ testar spel som får oss att varva ner och finna vårt inre lugn.

Förra veckan ställde vi tio frågor om Mark Zuckerberg och trots att många här inte använder Facebook vet vi förvånansvärt mycket om honom!

Spotify satsar på att göra gratisanvändandet till en roligare upplevelse, med hjälp av en ny app och automatiska spellistor.

Klarar Samsung ännu en batteriskandal, vad gör de bra och vad krävs för att Amanda och Andreas ska byta till en Samsung-telefon?

Apple Watch med mobilanslutning börjar säljas i Sverige via operatören Tre, som gör det möjligt att ringa samtal direkt från klockan. Förhandsbokningar börjar 4 maj.

Diskussionen har rasat den senaste veckan på 99 om huruvida Android-tillverkare har egna idéer, eller om de bara kopierar Apple. Vad tycker du?

Vad är Icloud, och hur kan du använda det för att maxa användandet av din Iphone, Ipad eller Apple Watch? 99-akuten rycker ut och besvarar de vanligaste frågorna om Apples molntjänster.

Vad står P för? Gissa!

Gissa Androids nästa sötsak

Nu har Google kommit fram till bokstaven P i sitt Android-alfabet. Vad tror ni att P:et står för? Gå in och gissa och kolla vilken sötsak andra tror blir Androids nästa bästis!

Nu har vi kommit till sista delen i testsviten av Samsung Galaxy S9 där vi går igenom hur det är att leva i Samsungs ekosystem och vad mitt totala intryck av luren är.

Vad ska musiktjänsten hitta på?

Spotifys hemliga vapen

Ett hårt pressat Spotify måste erbjuda innovativa funktioner för att överleva i längden. De har ett hemligt vapen, men behöver fler.