Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Lite från ingenstans skickade Apple ut en pressinbjudan idag till ett event där de planerar att prata om nya kreativa idéer för lärare och elever.

Vetenskapsmannen Stephen Hawking somnade under veckan in i sitt hem 76 år gammal. Vi ärar hans minne med veckans fredagsvideo.

Idag meddelade Google att Android Wear har bytt namn till Wear OS och vilka enheter som kommer få detta namnbyte.

Tjänsten Duolingo vill lära oss nya språk, men vem säger språkkurser måste begränsas till språk härifrån jorden? Den senaste kursen lär ut klingonska – ett riktigt språk för ett fiktivt folk.

Intresset för att "smarta till" våra armbandsur är inte nytt, men under senare delen av 2000-talet har det växt otroligt. Hur bra koll har du på smarta klockor?

Med ett par månader med Iphone X bakom om mig är det dags att bjuda på en uppsättning tips och tricks för att få ut lite mer av telefonen.

Denna gång snackar Fulkultur om den dysfunktionella men älskvärda parkförvaltningen i Pawnee som gestaltas i tv-serien Parks and Recreation.

Fyndigt nog släpps en uppdaterad version av Raspberry Pi 3 Model B på officiella Pi-dagen. Några i forumet har redan hunnit lägga en beställning på Raspberry Pi 3 Model B+ som den nya modellen heter. Kommer du köpa en? Vad vill du göra med den? Gå in i tråden och diskutera!

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.

Apples årliga utvecklarkonferens WWDC kommer att inledas den 4 juni i år, meddelar företaget och öppnar samtidigt upp för utvecklare som vill skicka in en ansökan om att få delta.

Amanda testar högtalaren JBL Boombox som levererar mycket bas, fylligt ljud, fiffiga funktioner och lång batteritid.

När de stora telefontillverkarna släpper telefoner är de oftast svarta eller någon annan neutral färg. Det är något som Huawei verkar vilja ändra på med sina kommande P20-telefoner.

Fitbit har nu presenterat sin nya smarta klocka som heter Versa. En klocka som inte bara är stilig utan även relativt billig.

Nu har Apple gjort av med några av sina slantar igen. Företaget uppges ha köpt ett "Netflix för tidskrifter", nämligen tjänsten Texture.

Den 8 mars passade Amanda på att besöka föreläsningsdagen Women in Tech för att gå på seminarier om fallgroparna med ansiktsigenkänning och huruvida algoritmer kan vara diskriminerande.