Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

En kommande större variant av Airpods skulle själv kunna reda ut vad som är höger och vänster öra, och anpassa ljudet därefter enligt ett nytt patent som Apple säkrat.

Under föregående helg undersökte vi vilka användningsområden vi här på 99 nyttjar mest flitigt i våra telefoner. Resultatet är både oväntat och väntat.

Fler detaljer om Samsungs nya telefon med vikbar skärm tyder på att den kan komma redan i vår, och kosta en avsevärd slant. Namnet blir enligt uppgift Galaxy F.

Hur bra batteritid har Iphone XR egentligen jämfört med sin lyxigare syskon Iphone XS och Iphone XS Max? Det har vi tagit reda på.

Ida har spenderat de senaste dagarna med nya Ipad Pro. Med bättre prestanda och spännande appar som Photoshop på gång, börjar plattan på riktigt att konkurrera med bärbara datorer.

Den kanske inte har flest uppseendeväckande finesser, men Oneplus senaste uppdatering är på alla sätt en fröjd att använda, och den absolut mest prisvärda Android-luren som finns. Andreas har testat.

I veckans podd pratar 99:s redaktionella trio om att Ida tjuvstartat med skumtomtarna och betydligt mer om testerna av Ipad Pro och Oneplus 6T.

Skulle du tycka att det är häftigt eller skrämmande att få nyheterna presenterade av en artificiell intelligens?

Forummedlemmen bjorsi har ställt frågan om vilken Ipad Pro-modell är bäst lämpad för fotoredigering, där frågan har utvecklats till bästa metoden för fotoimport. Få hjälp, hjälp andra eller bli helt enkelt inspirerad om du själv är Ipad Pro-spekulant i den här forumtråden.

Under en utvecklarkonferens bekräftar företaget att mörkt läge ger klart bäst batteritid, och erkänner att de själva har en del att jobba på där.

Föga förvånande börjar det nu dyka upp en rad olika tillbehör till nya Ipad Pro-familjen, bland annat en hubb med bland annat 4K HDMI-anslutningar, hörlursport och laddning av plattan vid användning.

En mobiltillverkare av rang behöver vettiga trådlösa hörlurar. Honor presenterar nu ett par sådana – men man kan lätt tro att de kommer från ett annat företag.

Efter veckor av retsamt snack har Samsung äntligen visat upp en prototyp av en telefon med vikbar skärm. Kan framtida mobiler erbjuda både en stor skärm och gå ner i vanliga fickor?

Tack till PaO för detta #nyhetstips!

Även de som använder Spotify gratis kan nu använda högtalare med Spotify Connect, så länge de är uppdaterade.

Apples trådlösa lurar Airpods har blivit enormt populära. Många är sugna på en uppdaterad modell, och det finns flera tecken på att Apple arbetar på det. Troligen kommer de först nästa år dock.