Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.

UE har uppdaterat sin Boom-serie med portabla Bluetooth-högtalare. De nya modellerna är vattentäta och har fått flera nya finesser.

Tillsammans med IOS 12 släppte Apple också Watch OS 5 till världen. Vi går igenom nyheterna som väntar dig.

På fredag börjar Apples nya flaggskeppsmobiler att säljas i butiker. Om du har en Iphone X redan – finns det några skäl att uppgradera? Kanske finns det ett stort skäl.

IOS 12 är här, och går att ladda hem. Här är en snabb genomgång av nyheterna i systemet.

Apple visade upp en trådlös laddningsmatta de kallar för Airpower jämte Iphone X och Apple Watch Series 3 förra året, men fortfarande saknar den ett datum för säljstart.

Apple kommer inte att skicka med någon hörlursadapter med sina nya Iphone-modeller. Med i lådan ligger nu Earpods, sladd och laddare. Adaptern får du köpa separat.

Den 16 oktober får vi se vad Huawei har för planer för sin Mate-serie. Mate 20 Pro och Mate 20 kommer då att visas upp vid ett event i London.

Enligt Samsung är batteriet i Galaxy Note 9 det säkraste som företaget gjort, men nu rapporterar en användare att telefonen trots det börjat brinna.

Nidbilden av Apples kunder är att de är obrottsligt lojala, lättlurade får som genom grupptryck och hjärntvätt betalar överpriser för företagets produkter. Men det stämmer inte.

Apple har presenterat sin nya uppsättning Iphone-modeller, och här är dom. Namnen blir tungvrickande Iphone XS, Iphone XS Max och Iphone XR.

Det är inte alla som har tid för två timmar produktlanseringar. Här är tiominuters-versionen av Apples presentation från veckan. Trevlig helg!

Här samlar vi bra information om Iphone XR, Apples nya mellanmjölk som börjar säljas nästa månad.

Nu går Apples nya supertelefoner att förbeställa, och här samlar vi frågor och svar som kan vara bra att veta.