Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Telenor lanserar den strömmande videotjänsten Stream Film och Serier riktad till sina mobilkunder. Tjänsten erbjuder inledningsvis 14 kanaler och sju Play-tjänster med tusentals serier, filmer och dokumentärer för hela familjen.

E-legitimationen Bank ID används motvilligt av oss här på 99. 68 procent skulle nog gärna byta om det fanns alternativ medan endast 23 procent tycker det är en fantastisk tjänst.

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

USA har rivit upp sin princip om nätneutralitet, men låt oss kämpa för att behålla den i Sverige. Youtube-profilen CGP Grey förklarar varför det är en bra idé.

Oneplus har släppt en uppdatering till mobiltelefonen Oneplus 6, som åtgärdar den säkerhetslucka som försatte data i fara.

Valve gör ett nytt försök med sin IOS-app som ger möjligheten att strömma Steam-spel från en dator till en Iphone eller Ipad.

Från och med igår lägger Wish på moms direkt vid köpet, vilket gör att Postnords hanteringsavgifter försvinner.

Två amerikanska mediajättar blir en när telekombolaget AT&T köper upp Time Warner, och justitiedepartementet ger med sig. Farhågan nu är att köpet kan leda till högre priser för konsumenter.

Idag inleds fotbolls-VM med en match mellan värdlandet Ryssland och Saudiarabien. För Iphone-användare finns Siri här för att svara på frågor.

Den här veckans quiz handlar om högtalartillverkaren Sonos och deras trådlösa högtalare. Hur många rätt lyckas du få denna gång?

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde frågor om WWDC 2018 och så här gick det.

Apple bekräftar en ny funktion i IOS 12 som hindrar försök att hacka Iphone genom USB-anslutningen. Men polismyndigheterna är inte glada.

En av fördelarna med Apple Watch Series 3 med LTE är att du kan strömma musik medan du exempelvis springer. Det testar Ida här.

Nästa år kan Iphone få USB-C-anslutning, vilket skulle innebära slutet för Lightning-porten och att en hel del personer måste köpa nya sladdar.