Apple TV 4, inget ljud air-play

Tråden skapades och har fått 6 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej!

Har problem med min Apple TV 4.
Helt plötsligt så har ljudet när man kör AirPlay från min iPhone 7 och fruns X slutat fungera.

Kommer upp notis i hörnet om att det är en låt som spelas, men kommer inget ljud..

Ljudet fungerar om man kör med skärmdelning, men det känns ju inte alltid skitkul..

Har provat med min gamla Apple TV 3 och då fungerar ljudet, så inte stereon det är fel på..

Och det sjuka är att ljudet fungerar om man flyttar TV4an till sovrums tvn..

Hoppas det var någorlunda begripligt... får jag håller på att bli tokig här..

Har provat att återställa Apple TV till fabriksinställningarna

Tacksam för svar

Mvh
Oskar

Ursprungligen av Oskar_ericson:

Hej!

Har problem med min Apple TV 4.
Helt plötsligt så har ljudet när man kör AirPlay från min iPhone 7 och fruns X slutat fungera.

Kommer upp notis i hörnet om att det är en låt som spelas, men kommer inget ljud..

Ljudet fungerar om man kör med skärmdelning, men det känns ju inte alltid skitkul..

Har provat med min gamla Apple TV 3 och då fungerar ljudet, så inte stereon det är fel på..

Och det sjuka är att ljudet fungerar om man flyttar TV4an till sovrums tvn..

Hoppas det var någorlunda begripligt... får jag håller på att bli tokig här..

Har provat att återställa Apple TV till fabriksinställningarna

Tacksam för svar

Mvh
Oskar

Upp!!
Någon som har någon idé?
Börjar bli irriterande här

Ursprungligen av Oskar_ericson:

Hej!

Har problem med min Apple TV 4.
Helt plötsligt så har ljudet när man kör AirPlay från min iPhone 7 och fruns X slutat fungera.

Kommer upp notis i hörnet om att det är en låt som spelas, men kommer inget ljud..

Ljudet fungerar om man kör med skärmdelning, men det känns ju inte alltid skitkul..

Har provat med min gamla Apple TV 3 och då fungerar ljudet, så inte stereon det är fel på..

Och det sjuka är att ljudet fungerar om man flyttar TV4an till sovrums tvn..

Hoppas det var någorlunda begripligt... får jag håller på att bli tokig här..

Har provat att återställa Apple TV till fabriksinställningarna

Tacksam för svar

Mvh
Oskar

Tjena har just fått samma problem från både min och sambons telefon hittat någon lösning eller har fan noll idéer

  • Medlem
  • Örnsköldsvik
  • 2018-02-24 17:44

Jag antar att ni sett detta från Apple, eller?
https://support.apple.com/sv-se/HT204291

Ursprungligen av mattiL:

Jag antar att ni sett detta från Apple, eller?
https://support.apple.com/sv-se/HT204291

Blev inte direkt klokare där heller.. var det något specifikt du reagerade på i den texten du länkade som du tror skulle lösa mitt problem?

Ursprungligen av Magnus79:

Tjena har just fått samma problem från både min och sambons telefon hittat någon lösning eller har fan noll idéer

Har du hittat någon lösning än?

  • Medlem
  • Örnsköldsvik
  • 2018-03-06 19:28
Ursprungligen av Oskar_ericson:

Blev inte direkt klokare där heller.. var det något specifikt du reagerade på i den texten du länkade som du tror skulle lösa mitt problem?

Nej inget speciellt, utan bara att det finns ett dokument om detta.

Tyvärr får jag nog titta på det själv också, Airplay från min MBPr ger bild men inget ljud..

Tur att man har en Chromecast också, som alltid fungersr.

1
Bevaka tråden