Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Google Home Hub har ännu inte stöd för svenska, men om man kan acceptera det kan den smarta skärmen ändå en hel del. Vad kan och kan den inte göra? Andreas avlägger rapport om livet med Home Hub.

Medlemmen Wickard funderar på att byta från Iphone till Huawei P20 Pro och söker tips och råd om bytet. Har du tips, råd och egna erfarenheter får du gärna dela med dig i hans tråd!

Idag uppdaterade Apple sin webb-butik med en Ipad Air på 10,5 tum samt introducerade en ny Ipad mini, där båda får uppgraderade kretsar och stöd för Apple Pencil.

Över 400 000 personer deltog i en Apple-finansierad studie för att undersöka hur bra Apple Watch är på att upptäcka förmaksflimmer.

I höst vet vi vad Google bjuder på med Pixel 4, men i väntan på avtäckandet kan vi dregla över de här skisserna på hur den kan komma att se ut.

De båda företagen ska visa upp nyheter på ett event i Italien under namnet Symfonisk. Någon form av högtalare och belysning lär vara att vänta.

Veckans avsnitt av 99podden handlar om Apples event 25 mars, Jakobs vecka med Samsung Galaxy S10, Andreas äventyr med Google Home Hub och så Spotify som är sura på Apple.

Veckan med Galaxy S10 avslutas, och 99:s redaktör Jakob Nilsson sammanfattar sina upplevelser med Samsungs flaggskepp.

Rykteskarusellen runt Apples nya telefoner tenderar att börja tidigt, och höstens tillskott i familjen påstås få tre kameror i en kvadrat.

I onsdags kritiserade Spotify Apple för deras agerande som plattformsägare för IOS, och nu svarar Apple. Samtidigt öppnar EU upp för att granska Apple.

De smarta rullgardinerna skulle egentligen lanserats under februari, men har blivit försenade till senare i år med förbättrad mjukvara som orsak.

I början av juni kan ni ställa in er på att hålla tummar och tår för att Apple presenterar massvis med nyheter i IOS 13, Siri, Homekit och mycket mer.

En vecka med Galaxy S10

Dag 4: Smått och gott

Den fjärde dagen med Galaxy S10 ägnas åt att diskutera batteritid, hur aviseringar fungerar och funktioner med appar sida vid sida. Och så en del mindre saker som inte hunnits med hittills!

Nu finns en första betaversion ute av Android Q. Undrar du hur du bär dig åt för att vara med och testa på nyheterna i det kommande operativsystemet har du hittat helt rätt.

Dussintals ingenjörer sägs ha flyttats från grupperna som utvecklar surfplattor och bärbara datorer till andra grupper inom företaget.