Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

2 Ljudkort

Tråden skapades och har fått 5 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Nagon som vet om man kan koppla tva ljudkort till samma burk. Har en mackie mixer med firewire och ett edirol ua/25 usb. Skulle vilja anvanda edirolen for midi och mackien till inspelning. Kan kanske bli konflikter i Daw el datorn ? Kanns lite som en dum fraga. Have mercy!

Ska aven anvanda edirolens in till skivspelarna, dem far inte plats pa mackiemixern.

Det har just diskuterats.. eller.. jo just det, ang. en zoom h2 men.. läs på lite här och se om det ger nåt. http://www.99.se/vrig-mjukvara/249802-zoom-h2-usb-mikrofon-samtidigt-vanligt-ljudkort.html

Även fler ljudkort site:99.se - Google-sökning

Ja, det går, men det är inte säkert att du kan använda båda två samtidigt. Men MIDI via Edirol och ljud via Mackie borde inte vara några problem.

I OS X går det att skapa en "sammanslagen enhet" för att använda flera ljudkort samtidigt som en virtuell enhet, även i program som normalt inte stöder det. Vet inte om det finns någon motsvarighet i Windows.

  • Medlem
  • Vetlanda
  • 2008-10-16 20:22

ASIO for all på windows va...?? Glöm inte att synca dem digitalt bara så de verkligen har samma klocka??

Asio 4all maste kollas upp, Cheers mate! Skulle dock helst av allt sequenca allt pa mpcn, men tycker det e lite pilligtdels med den lilla displayn och dels pga att halla reda pa allt:). Hur gor ni andra som inte ar beroende av datorer? Proggar alla burkar for sig el anvander en master for alla? Alla dessa newbie fragor. Ar inte den vassaste kniven i ladan p[allt tekniskt an. :">

1
Bevaka tråden