Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Reklamera en nano 2g?

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Min nano 2g har legat i ett skåp en längre tid nu. Idag stoppade jag in den i datorn för att ladda den och se om den fungerade. Den svarade direkt och jag synkade med iTunes. Efter c:a 5 minuters ytterligare laddning small displayen. I princip hela glaset är sprucket, alltså inte det yttersta lagret. Displayen är mao helt ur funktion.

Den inköptes för ganska exakt två år sedan. Enligt en artikel i Macworld Nr.7/2007 har jag rätt att reklamera den inom tre år så länge jag inte själv har orsakat felet.

Så vad tror ni? Kan jag lämna in den till affären och begära ersättning? Vad skulle detta isf vara? Den slutade ju tillverkas för över ett år sedan.

När det gäller iPod Nano 2G verkar det finnas ett problem med LCD-skärmen och jag tycker du ska använda det som argument när du lämnar in den för att få en ny, i så fall den nyaste modellen. Se tex här:
http://www.99.se/ipod-nano/202931-trasig-nano.html
http://www.99.se/ipod-nano/205294-sk-rmen-s-nder.html

men också här=
AppleInsider | Concerns mount over iPod nano LCD durability AppleInsider | Apple continues to repair iPod nano screens free-of-charge

Okej, du tror alltså jag kan få en ny (g4)? Finns det någon chans att de istället bestämmer sig för att laga den, eller är den för gammal? Vill ju självklart hellre ha en g4

Vet faktiskt inte men jag tycker du ska gå till affären och säga att du vet att de tidiga iPod Nano har haft konstruktionsfel när det gäller LCD-displayen och att de spruckit. Du har ju inte tappat den eller gjort någon åverkan på den. Försöka duger !

1
Bevaka tråden